Twinkle | Digital Commerce

Dirk opent webwinkel door brand in Volendams filiaal

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:04

Een allesverwoestende brand in een filiaal van Dirk van den Broek heeft geleid tot de eerste e-commerce stappen van het bedrijf. De supermarktketen opent binnenkort een tijdelijke ‘Dirk Online’, gekoppeld aan een eerste pick up point.

‘Het zal u niet zijn ontgaan: donderdagochtend 28 juli is de Dirk in Volendam volledig afgebrand‘, zo stond vorige week volgens Distrifood op een uitgedeelde flyer. ‘Zoals u vast begrijpt gaat onze eerste zorg uit naar onze medewerkers, maar ook naar u. We willen u zo snel mogelijk weer kunnen voorzien van uw dagelijkse boodschappen. Dirk heeft daarom een tijdelijke oplossing ontwikkeld. Speciaal voor Volendam brengen we eind volgende week een bestelsite online: Dirk Online.’

Pick up point
Consumenten kunnen straks op Dirkboodschappen.nl hun producten tijdelijk online bestellen. Daarna kunnen zij de bestelling afhalen bij een pick up point in Volendam, waarvan de precieze locatie nog niet bekend is.

Drive through
Zusterketen Dekamarkt heeft al enige jaren een afhaalpunt bij zijn winkels. De eerste drive through Deka Drive, waarmee Dekamarkt in ons land pionierde, werd in 2011 geopend. Of Dirk van den Broek in Volendam ook een drive through krijgt, is onbekend.