Twinkle | Digital Commerce

Plus-ondernemer test maaltijdbezorging

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Plus-supermarkt Wilmink in Nunspeet start een test met het thuisbezorgen van koelverse maaltijden. Daartoe sloot ondernemer Jeroen Wilmink een samenwerking met de dienst Eten met gemak.

Eten met gemak biedt verse maaltijden die van tevoren worden bereid in de Eetgemak-keuken in Katwijk en Beekbergen. Voor de gerechten worden ingrediënten uit het seizoen gebruikt, schrijft Retail Detail.

Alleenstaanden
Supermarkt Wilmink rijdt zelf rond met de maaltijden voor inwoners van Nunspeet en Doornspijk. ‘We merken dat er steeds meer alleenstaanden op zoek zijn naar verse en gezonde kant-en-klare maaltijden, maar niet steeds uit hetzelfde assortiment willen kiezen. Ook zijn er steeds vaker klanten die bijzondere dieetwensen hebben voor een of meerdere gezinsleden’, aldus franchiser Jeroen Wilmink.

E-commerce koppeling
Het is de eerste keer dat een Plus-ondernemer verse maaltijden bezorgt bij zijn klanten. Momenteel zijn nog niet alle Plus-supermarkten aangesloten op het e-commerce platform van de onderneming. De keten wil voor eind volgend jaar alle 262 vestigingen online hebben, zo’n honderd meer dan nu.