Twinkle | Digital Commerce

Bax-shop.nl verlaagt prijzen same day delivery

2017-11-11
180101
  • 1:13

Bax-shop.nl bezorgt online orders boven de 250 euro nu gratis dezelfde dag thuis. De online muziekwinkel stapte voor zijn same day delivery dienst over van Dynalogic naar het steeds populairder wordende Fadello. ‘We bezorgen nu beduidend goedkoper’.

In 2013 startte Bax-shop.nl al met same day delivery voor Nederlandse huishoudens. Partner in dat project was Dynalogic, dat orders onder de naam ‘Vanavond bezorgd’ voor 19,95 euro dezelfde dag thuis afleverde.

Kosten voor same day delivery
‘We introduceren same day delivery nu opnieuw, maar bezorgen veel bestellingen nu gratis’, vertelt woordvoerster Linda Blommaert aan Twinkle. ‘Veel van onze klanten geven namelijk al gauw 250 euro uit. Onder dit bedrag leveren we dezelfde dag voor 4,95 euro en bestellingen van 50 euro zelfs voor 1,95 euro. Landelijk.’

Vip-service aan huis
Bax-shop.nl wil snel aanwezig zijn waar de klant de producten nodig heeft. Zo startte het bedrijf in oktober met een vip-service, waarmee elektrische gitaren en studiomonitors bij de klant thuis komen om te testen. ‘Een van onze productspecialisten komt naar u toe met de producten. Deze specialist kan u bovendien van alle advies voorzien. Het geeft u de kans om absoluut zeker te worden van uw keuze en meteen van de nieuwe aanschaf te genieten’, luidt de omschrijving van de nummer 19 van de Twinkle100.

Lees ook:
Branchegeluiden: wordt same day delivery de norm? (6-1-2016)