Twinkle | Digital Commerce

Eva Koppers na vijftien jaar van Etam naar Fetim

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:00

Eva Koppers verlaat de Etam Groep na ruim vijftien jaar. De e-commerce manager van de ketens Miss Etam en Promiss maakt de overstap naar de Fetim Group, waar zij ook een e-commerce rol gaat vervullen.

‘Na 15,5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik start in januari als manager e-commerce bij de Fetim Group waar ik het b2c kanaal ga opzetten’, schrijft Koppers in een e-mail aan relaties.

Bloeiend online kanaal
Onder leiding van Koppers tuigde de Etam Groep vier jaar geleden een webwinkel op voor de merken Promiss en Miss Etam. In 2014 won Miss Etam een Thuiswinkel Award in de categorie Damesmode. Ook verkoopt het bedrijf op Wehkamp.nl en Zalando.

Doorstart
Ondanks de stijgende omzet van het online kanaal moest de Etam Groep in april uitstel van betaling aanvragen. Er kwam een doorstart, mogelijk gemaakt door FIPH, een dochtervennootschap van Roman & Stern Management. Met een focus op e-commerce, service in de winkels en kostenbesparing moet de Twinkle100-speler (24e) weer gezond worden, meldden de partijen achter de doorstart.