Twinkle | Digital Commerce

Noor de Bruijn verlaat MS Mode

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Noor de Bruijn vertrekt eind deze maand als directeur marketing en e-commerce bij MS Mode, laat ze weten aan Twinkle. ‘Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben en tegelijkertijd toe aan een nieuwe uitdaging.’


De Bruijn loopt al enige tijd rond met het idee om zelf een online modeconcept op te zetten, deelt ze mee. Daar gaat ze nu werk van maken.

MS Mode en Coolinvestments
Noor de Bruijn ging in oktober 2013 als dedicated directeur aan de slag bij MS Mode. Daarvoor was ze een jaar lang verantwoordelijk voor e-commerce en business development bij Coolinvestments, waar behalve MS Mode ook modektens America Today en Coolcat en lingeriemerk Sapph onder vallen. Eerder was De Bruijn onder meer countrymanager bij Vente-exclusive.com en directeur bij Nike. Ze begon haar carrière bij The Boston Consulting Group.

Internationale marktplaatsen en bestelzuilen
De Bruijn sprak onlangs nog op het Cross Border E-commerce Event. Ze kondigde aan dat MS Mode te koop zal komen bij Amazon en La Redoute. Ondertussen worden op alle fysieke winkelvloeren van MS Mode tablets geïntroduceerd, onder andere om nee-verkopen te voorkomen. Uit uitgebreide tests is gebleken dat die een positief effect hebben op de omzet.