Twinkle | Digital Commerce

Leapp opent Belgische website

2017-05-27
247147
  • 1:04

Leapp, Nederlands marktleider in de verkoop van gebruikte Apple-computers, heeft websites geopend voor de Belgische en Duitse markt. Eind deze maand volgt de opening van een fysieke Leapp Store in Antwerpen.


Leapp.be is nu enkele dagen live, laat marketinghoofd Marcus van Elk weten. Net als in ons land, waar de formule inmiddels zes winkels heeft, gaat Leapp de online activiteiten bij onze zuiderburen combineren met winkels.

In de Antwerpse Kloosterstraat openen op 28 maart aanstaande de deuren van de eerste Belgische vestiging van Leapp. De ambitie is om dit jaar nog een paar winkels aan het bestand in België toe te voegen.

Werner Bruyns
Werner Bruyns is deze week begonnnen als nieuwe chief operating officer van Leapp België. Hij kwam over van Coolblue, waar hij de sterk gegroeide Belgische aciviteiten aanstuurde. Overigens reiken de internationale ambities van Leapp verder dan België. ‘Leapp gaat naar Duitsland, en wel binnen 2 maanden’, staat in een vacature waarvan de reactietermijn al is verstreken. Leapp.de is zelfs al in de lucht.

Leapp
Leapp noemt zichzelf niet alleen nationaal marktleider in refurbished Apple hardware, maar ook (op basis van de FD Gazellen 2014) de ‘snelst groeiende omnichannel retailer van Nederland’.