Twinkle | Digital Commerce

Video Vrijdag: opkomende e-commerce markt India

2017-05-27
180101
  • [video]
  • 0:47

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ een video van Discovery Channel over de groei van e-commerce in India en Myntra in het bijzonder.

De documentaire van Discovery Channel gaat in op de huidige e-commerce markt van India. In 2013 spendeerden consumenten in dat land 16 miljard Amerikaanse dollar online. Volgens analisten zal dit bedrag over tien jaar zijn gegroeid tot 56 miljard dollar. De documentaire neemt een kijkje bij Myntra, één van de grootste fashion pure players in India. Myntra is onlangs overgenomen door Flipkart, een andere grote e-commerce speler in het Aziatische land.