Twinkle | Digital Commerce

Coolblue zet hoofdkantoor op Google Streetview

2017-05-27
500500
  • [nieuws]
  • 1:01

Het hoofdkantoor van Coolblue aan het Weena in Rotterdam is voortaan te bezoeken via Google Streetview. Behalve klanten en andere geïnteresseerde consumenten kan Coolblue ook mogelijke toekomstige werknemers voortaan virtueel ontvangen.

Coolblue kreeg eerder deze maand een ploeg van Google over de vloer, berichtte de gelauwerde online retailer op de ‘Beste Facebook-pagina van Nederland’. Nog geen twee weken later staan de beelden al online. Te zien is dat veel werknemers van Cooblblue zich voor de gelegenheid speciaal hebben uitgedost.

Eigenzinnig
‘Wij geven iedereen graag trots een kijkje in de keuken - in onze eigenzinnige cultuur en dito kantoor’, laat Coolblue's directeur tevreden klanten Nick Lenten weten aan Twinkle. ‘We hebben dit gedaan voor klanten, geïnteresseerden, maar ook voor potentiële Coolblue'ers. Het mag geen geheim zijn: we zoeken er nog een hoop, zeker developers.’

Winkels
De fysieke winkels van Coolblue zijn (nog) niet virtueel te bezoeken via Streetview. Sinds de opening van een vestiging aan de Amsterdamse Zuidas beschikt de nummer 5 van de Twinkle100 over vijf winkels in Nederland en twee in België. Coolblue zoekt nog naar geschikte panden in Leuven en Hasselt.