Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn opent afhaalpunt in kantoor Capgemini

2017-05-27
180101
  • 2:01

Albert Heijn heeft een bezorgpunt geopend in het nieuwe hoofdkantoor van Capgemini in Leidsche Rijn. De supermarktketen is tevens met andere bedrijven in gesprek voor de opening van een bezorgpunt.

Medewerkers van Capgemini, een consultancybedrijf dat in mei van dit jaar een nieuw hoofdkantoor betrok, kunnen hun boodschappen voortaan op hun werk laten bezorgen bij het bezorgpunt. Het nieuws werd in de jongste uitgave van het personeelsblad van Albert Heijn, Ahá, medegedeeld aan de medewerkers van de supermarktketen.

Uitbreiding bezorgdienst
'Het bezorgpunt bij Capgemini is een uitbreiding van onze bezorgservice', vertelt Anoesjka Aspeslagh namens Albert Heijn aan Twinkle. De bezorgpunten zijn een ander soort punten dan de afhaalpunten die de supermarktketen al heeft. 'Het is niet zo dat er een fysiek afhaalpunt te vinden is binnen het kantoor van Capgemini zoals dat in onze supemarkten het geval is', zegt Aspeslagh. 'In de garage van het bedrijf worden de bestelde boodschappen bezorgd, die vervolgens mee kunnen worden genomen door het personeel bij het verlaten van het werk.'

Het bezorgpunt is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 16:00 uur tot 19:00 uur. Aspeslagh: 'Op woensdagen is er volgens Capgemini te weinig personeel aanwezig op kantoor. Gedurende de openingstijden is er een medewerker van Albert Heijn aanwezig om de kratten met boodschappen aan de personeelsleden te overhandigen en in de auto te laden.'

Balans werk en privé
Aspeslagh vertelt dat Albert Heijn met de bezorgservice een mooie dienst levert aan werkend Nederland. 'En Capgemini toont zo goed werkgeversschap. Het bedrijf draagt namelijk bij aan het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.'

Het bezorgpunt is alleen geopend voor Capgemini-personeel. De komende tijd worden bij nog eens vier tot vijf bedrijven in Nederland bezorgpunten geopend. Aspeslagh kon nog niet benoemen welke bedrijven dit zullen zijn.

Pick Up Points
Alle AH-klanten kunnen al een tijd hun boodschappen thuis laten bezorgen of ophalen bij een van de vele afhaalpunten van Albert Heijn. De afhaalpunten bevinden zich voornamelijk naast of in supermarkten van Albert Heijn. Consumenten kunnen daarnaast hun boodschappen laten bezorgen bij de 11 aparte Pick up Points van de keten.

Instore afhaalpunt
Het eerste afhaalpunt in de supermarkt opende in juni in Katwijk. Het speciaal gebouwde minimagazijn bevindt zich bij binnenkomst van de supermarkt. Het instore punt is beperkt geopend; klanten kunnen hun boodschappen afhalen op maandag tot en met donderdag van vier uur ‘s middags tot acht uur ’s avonds en op vrijdag en zaterdag de gehele dag (van 8.00 uur tot 20.00 uur).