Twinkle | Digital Commerce

TravelXL biedt online en offline de laagste prijsgarantie

2017-11-08
180101
  • 1:21

Reisbureauketen TravelXL biedt het complete aanbod van de grootste reisorganisaties voortaan aan op zijn website. Bezoekers kunnen een vakantie tegen gegarandeerd de laagste prijs boeken op de site van TravelXL, in zijn twintig winkels óf direct op de sites van de reisaanbieders.

TravelXL presenteert zijn vernieuwde site als een soort one-stop-shop voor de vakantieganger, die op basis van tientallen criteria zijn ideale bestemming en accommodatie moet kunnen vinden. 'Daarvoor ontsluiten we informatie van Toeristiek', zegt managing partner Ronald Raadsheer van TravelXL tegen Twinkle. 'Onze site is ook gebouwd door Qenner, de eigenaar van Toeristiek.'

Laagste prijsgarantie
Op Travelxl.nl staat al het aanbod van onder meer Sudtours (van de Sundio Group), Arke (TUI Nederland), Neckermann.nl (Thomas Cook) en Oad. Al deze partijen staan in de top 10 van de Travel 30, onderdeel van de Twinkle100. TravelXL garandeert dat reizigers elders niet duurder uit zijn voor hetzelfde reisaanbod van dezelfde aanbieder.

Betalen
Bezoekers kunnen een gevonden reis afrekenen op Travelxl.nl of, als ze dat liever willen, betalen op de site van de aanbieder in kwestie: ‘Dat kost u niets extra en wij bieden u de extra & gratis service van controle op eventuele onjuistheden’, belooft TravelXL op zijn website.

Ook offline
Wie niet online wil boeken, wordt verwezen naar een van de vestigingen van TravelXL. ‘Natuurlijk kunt u veel tijd besteden om het internet af te speuren. Maar wist u dat onze TravelPlanners graag de uitdaging aangaan om minimaal hetzelfde aanbod tegen dezelfde prijs of beter te bieden?’