Twinkle | Digital Commerce

Van Engeland en Buijs starten Coupon.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:43

Bart van Engeland, voormalig managing partner van Beslist.nl, en Maurice Buijs van Actiepagina.nl beginnen samen kortingssite Coupon.nl. Het ‘platform met kortingen in de breedste zin van het woord’ gaat komende maand van start volgens Van Engeland.

Daarmee bevestigt hij berichtgeving op Hyped.nl: ‘Anders dan daar wordt gesuggereerd staat Coupon.nl helemaal los van Beslist.nl.’

Van Engeland en Buijs werken samen met het team achter Actiepagina.nl aan het nieuwe initiatief. De ondernemers gaan nu samen optrekken tegen de sites van onder andere Imbull en Promodeals. Ook zij bieden platforms waar consumenten kortingscodes op webwinkelaankopen kunnen vinden.

Van Engeland wil niet kwijt of en hoe Coupon.nl van de concurrentie gaat verschillen. ‘Nadere details volgen.’