Twinkle | Digital Commerce

Albumprinter, Hema, en Nespresso maken kans op logistieke prijs

2017-05-27
443306

Albumprinter, Hema en Nespresso maken kans op de titel ‘Logistieke Webshop van het Jaar’. Een jury beoordeelde de logistieke bedrijfsvoering op basis van een set criteria en een fysiek bezoek aan de deelnemende online retailers.

De deelnemende webshops zijn onder meer getoetst op aspecten als originaliteit, kosteneffectiviteit, klantvriendelijkheid, duurzaamheid, de organisatie van aftersales en het innovatieve karakter van de logistieke oplossingen.

Albumprinter, Hema en Nespresso, respectievelijk de nummers 88, 6 en 14 uit de Twinkle100, kwamen als beste uit de bus. Albumprinter, onlangs verkocht aan Vistaprint, weet zijn snelle internationale groei logistiek goed bij te benen. Hema opende precies een jaar geleden een apart distributiecentrum voor online bestellingen. Nespresso introduceerde tijdvakbelevering onder de naam Nespresso Your Time en zette daarmee volgens blogger Walther Ploos van Amstel een nieuwe norm in thuislevering.

De award voor de ‘Logistieke webshop van het Jaar’ wordt eind januari voor het eerst uitgereikt tijdens de Webwinkel Vakdagen. Meer informatie over de opzet van de prijs, de beoordelingscriteria en de jury vindt u hier.