Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel Awards 2011: winnaars XS Shops

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:19

Zojuist zijn in Fort Voordorp bij Utrecht de winnaars van de Thuiswinkel Awards voor XS Shops bekend gemaakt. Achttien verschillende webwinkels met een jaaromzet tot 3 miljoen euro vielen in de prijzen.


In februari konden Nederlandse consumenten hun stem uitbrengen op kleine en middelgrote webwinkels die zich in groten getale hadden aangemeld voor de publieksprijzen. De webwinkels met de beste rapportcijfers (op basis van tenminste 75 beoordelingen) wonnen de prijzen.

Ze gingen, op alfabetische volgorde van de categorie, naar:

Baby- en kindermode
Kinderkleding.nl

Boeken en tijdschriften
Luisterrijk.nl

Cds, dvd’s en games
Mediaoffer.nl

Consumentenelektronica
Kabeltje.com

Damesmode
Topvintage.nl

Herenmode
Label54.nl

Hobby en cadeau
Koterkado.nl

In en om het huis
Bespaarbazaar.nl

Lingerie en ondermode
Sloggies.nl

Persoonlijke verzorging
Parfum.nl

Reizen en vrije tijd
Micazu.nl

Schoenen
Wijdeman.nl

Sieraden en accessoires
Mooieriemen.nl

Speelgoed
Toysxl.nl

Sport
Voetbaldirect.nl

Vergelijkingssites
Gsminfo.nl

Warenhuizen
Lacarte.nl

Wonen
Tafellakens.com

Mediaoffer.nl, Label54.nl en Luisterrijk
Enkele van deze winnaars gooiden eerder hoge ogen bij de Thuiswinkel Awards. Zo werd Mediaoffer.nl vorig jaar nog uitgeroepen tot ‘Beste kleine webwinkel van Nederland’, een titel die in 2009 ten prooi viel aan Label54.nl maar dit jaar niet werd uitgereikt. Luisterrijk.nl won in 2009 de Innovatie Award, een vakprijs.

XL Shops en vakprijzen
Op 24 maart aanstaande zullen tijdens het Thuiswinkel Awards Gala in Hotel Huis ter Duin de publieksprijswinnaars onder de XL Shops bekend worden gemaakt. Consumenten kunnen tot 22 maart stemmen om de winnaars te bepalen. In Noordwijk worden de 24e ook drie prestigieuze vakprijzen uitgereikt. Alle genomineerden voor die avond zijn zojuist ook bekend gemaakt.