Twinkle | Digital Commerce

Mediaoffer.nl gaat de straat op

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:07

Mediaoffer.nl, vorig jaar door het Nederlands publiek verkozen tot beste kleine webwinkel, opent een fysieke winkel in Nijmegen. ‘Het wordt een echte gamewinkel, maar dan met online-prijzen’, belooft directeur Robin Gerrits van Mediaoffer.nl.

Bijna het complete assortiment van Mediaoffer.nl is vanaf volgende week zaterdag te koop in de Nijmeegse Passage Molenpoort. Volgens Gerrits staat de opening van meer fysieke winkels op de rol: ‘Er zijn zeer concrete plannen om in de loop van 2011 en 2012 meerdere winkels te openen in Nederland. Zowel winkels in eigen beheer als franchise.’

De prijzen in de winkelstraat zijn gelijk aan die op de site. Gerrits: ‘De prijsvechters op het gebied van games vind je nu voornamelijk op het internet. In de normale winkels zie je dit maar weinig terug. Wij proberen hiermee een trend te doorbreken. Gamen hoeft niet duur te zijn, ook niet in een echte winkel.’

In een reactie op de winst van de belangrijke Thuiswinkel Award vorig jaar zei Gerrits tegen Twinkle onder meer uitbreiding te zoeken op de Belgische markt. Zover kwam het nog niet. Over fysieke winkels repte de directeur een klein jaar geleden nog niet.

Mediaoffer.nl viel ook gister weer in de prijzen bij de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2011 voor de XS Shops.