Twinkle | Digital Commerce

Cor Molenaar interviewt Tom Coronel

2017-05-27
180101
  • 0:54

In zijn interviewserie houdt Cor Molenaar een videogesprek met Tom Coronel. Hij is 'het enfant terrible van de  e-commerce wereld’, volgens de hoogleraar. Coronel spreekt onder meer over het belang van lef in online-ondernemen.

Wehkamp.nl-moeder RFS Holland Holding nam anderhalf jaar geleden een meerderheidsbelang in Create2Fit, aanbieder van nicheshops als Plasmadiscounter.nl en Sneeuwkettingen.com.

Video's bij producten
Coronel, met compagnon Mark Koster de drijvende kracht achter Create2Fit, vertelt Molenaar dat hij ‘absoluut van de straat is’ en hij maakt duidelijk hoe zijn bedrijf op het idee van persoonlijke video’s bij producten is gekomen.

Hetnieuwewinkelen.com
Interviewer Cor Molenaar is bijzonder hoogleraar eMarketing & DistanceSelling aan de School of Management (Erasmus Universiteit) en directeur van eXQuo consultancy. Het vraaggesprek met Tom Coronel is, net als andere interviews met e-commerce professionals, ook te zien op zijn site Hetnieuwewinkelen.com. Delen ervan zijn als tekst afgedrukt in het katern van Thuiswinkel.org in het laatste nummer van Twinkle.