Twinkle | Digital Commerce

Webwinkel voor textielketen Hans

2017-11-11
177101
  • 0:59

Modeketen Hans, dat textiel verkoopt in het lagere prijssegment, heeft een webwinkel geopend. Producten die worden besteld op Hanstextiel.nl kunnen in de honderdzestig fysieke winkels van de keten worden opgehaald en geretourneerd.

Bij de start is nog niet het hele assortiment van Hans online te koop, maar bestaat het aanbod in de webwinkel uit ‘een groot gedeelte van de dames- en herenconfectie’, schrijft Kega. Het retailbureau is verantwoordelijk voor strategie, design en techniek van de nieuwe site en shop, die draait op Magento. De webwinkel is gekoppeld aan de erp-onmgeving van Hans, waardoor actuele prijzen en voorraden kunnen worden voorgeschoteld.

Voorwaarden
Modeketen Hans, vernoemd naar de Rotterdamse oprichter Hans van Heelsbergen (Wikipedia), viert zijn vijftigste verjaardag. Die mijlpaal wordt ook online gevierd, met korting op veel artikelen in de webwinkel.  Betalen kan daar alleen met iDeal, in de toekomst waarschijnlijk aangevuld met andere mogelijkheden. TNT Post bezorgt de weborders, waarvoor klanten standaard 4,95 aan verzendkosten in rekening wordt gebracht. Webshoppers kunnen bestellingen ook gratis ophalen in een van de winkels van Hans (alle voorwaarden hier).