Twinkle | Digital Commerce

G-Star test eigen webwinkel

2017-11-11
180101
  • 0:49

G-Star heeft een eigen webwinkel geopend in bèta. Eperium hielp het Nederlandse modelabel bij de stap in het online-kanaal. De shop van G-Star is beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal. Inloggen kan via Facebook en Twitter.

Betalen in de testshop kan met iDeal en creditcard. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en levering vindt binnen twee à drie werkdagen plaats, blijkt uit de voorwaarden (FAQ hier). Retourneren kan alleen per post (naar Selektvracht in Utrecht) en alleen als de hele bestelling terug wordt gestuurd krijgt de klant de gemaakt retourkosten terug.

G-Star benadrukt dat het vooralsnog om een testversie gaat en dat procedures mogelijk nog niet voldoen aan de eisen die het bedrijf zichzelf stelt. G-Star, actief in 17 landen en in 1989 begonnen als Gap-Star (Wikipedia), wilde vanochtend geen commentaar geven op de opening van de testwinkel.