Twinkle | Digital Commerce

House of Shoes bouwt aan webshop

2017-05-27
180101
  • 0:49

House of Shoes, onderdeel van de Verenigde Bedrijven Nimco uit Nijmegen, opent volgende maand een webwinkel. De keten biedt onder meer schoenen aan van de merken Diesel, Yellow Cab, Replay en Floris van Bommel.

Dat bevestigt een woordvoerster van Nimco, dat al sinds 1904 bestaat. Het is de enige Nederlandse franchiseorganisatie binnen de schoendetailhandel in ons land. De zegsvrouw kan verder weinig kan zeggen over de webwinkelplannen en verwijst naar de marketingmanager, die vakantie viert.

Webmagazine
Hoewel House of Shoes nog geen webwinkel heeft, en shops van schoenketens als Manfield, Dolcis en Invito en recentelijk Sacha een voor een live zag gaan, beschikt het wel over een geavanceerd online-magazine. Of straks vanuit dat webmagazine kan worden gekocht is onduidelijk.

House of Shoes heeft veertig vestigingen in ons land en streeft naar dertig extra winkels over vijf jaar.