Twinkle | Digital Commerce

Eye-wear.nl helpt Porsche bij zonnebrilverkoop

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 1:02

Eyewear.nl gaat de verkoop, handling en aftersales verzorgen voor brillenmerk Porsche Design. Gister werd de eerste fysieke 'Porsche Design Eyerwear Shop' geopend bij Porsche Centrum Gelderland.

Behalve bij het dealerbedrijf in Heteren zijn de brillen vanfabrikant Rodenstock te koop opPorschedesign.nl, waarvoorEyewear.nlde backoffice verzorgt. Het bedrijf van de 19-jarige Bernd Dammeregelt alles van de inkoop tot de serviceafhandeling. Online en offline.

Multimediale displays
Damme over de crosschannel-gedachte achter het concept: 'In de winkel kan een zonnebril worden gepast, afgesteld en gekocht. Een klant die een andere kleur of een custom made model wil hebben, kan via multimediale displays direct de gewenste bril online bestellen op Porschedesign.nl.'

Visitekaartje
Damme, die in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel vergaarde op de zonnebrillenmarkt in de Benelux, noemt de conceptstore in Heteren 'een mooi visitekaartje' voorzijn bedrijf. Fysieke winkels had hij naar eigen zeggen nooit echtgeambieerd: 'Ik bied in dit segment met mijnwebwinkel juist voordelen die bedrijven met alleen fysieke verkooppunten niet kunnen bieden, zoals een collectie met meer danvijfduizend uitvoeringen. Het is de combinatie van online en offline waar ik wel mooie kansen in zie.'

Vorig jaar sloot Damme, die een breed aanbod combineert met scherpe prijzen, eensamenwerkingmet de even jonge Fleur Kriegsman van webwinkelHipvoordeheb.nl.