Twinkle | Digital Commerce

Skoda verkoopt auto's online

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 1:02

Skoda-directŠkoda-Direct.nl heeft de deuren geopend. Via deze webwinkel is het mogelijk een nieuwe Škoda uit te zoeken, te betalen en voor de deur af te laten leveren. In Nederland was het niet eerder mogelijk op deze manier, zonder de deur uit te hoeven, een auto te kopen.

Met de verkoop van auto's via internet zet Škoda een nieuwe stap in de ontwikkeling van het merk. Het succes van de Škoda Fabia bij jongere kopersgroepen en de aanstaande komst van de Yeti, een modern gelijnde ruimte SUV, zal de gemiddelde leeftijd van de berijders nog verder doen dalen. Škoda speelt in op het sterk groeiende aantal consumenten dat online zijn aankopen doet en jaarlijks een steeds groter bedrag besteedt. Met Škoda-Direct.nl is het merk voorbereid op een generatie autokopers die deze manier van aankopen als zeer vanzelfsprekend ervaart.

Dealer
De dealer blijft nauw betrokken bij de online verkochte Škoda's. Kopers krijgen hun auto uitgeleverd bij de dealer in de buurt. Onderhoud en service worden in de toekomst eveneens door de Škoda dealerorganisatie uitgevoerd. Om vragen van potentiële kopers te beantwoorden is er voor Škoda Direct een speciaal callcenter ingericht.