Twinkle | Digital Commerce

Reviews Coolblue met foto's en reactie

2017-05-26
170170
  • [nieuws]
  • 1:00

FototoestelOnline retailer Coolblue introduceert nieuwe mogelijkheden bij het plaatsen van reviews op haar websites. Vanaf nu kunnen bezoekers zelfgemaakte foto's uploaden, reageren op reviews en eenvoudiger navigeren.
Coolblue, bekend van onder meer PDAshop.nl, Laptopshop.nl en Digicamshop.nl, laat bezoekers van zijn webshops al sinds 2000 productervaringen delen. Inmiddels staat de teller op ruim 23.000 klantreviews. Vanaf nu kunnen bezoekers reageren op reviews met vragen, aanvullingen of opmerkingen. Ook kunnen ze foto's plaatsen en stemmen op behulpzame reviews. De best gewaardeerde beoordelingen worden zo overzichtelijk gerangschikt.
Voor Coolblue is de introductie van 'Reviews 2.0' een belangrijke stap: 'Wij willen de bezoekers van onze sites op een betrouwbare en onafhankelijke manier inzicht geven in de mogelijkheden die een product biedt. De nieuwe functionaliteit is een meerwaarde voor onze sites en illustreert ook op dit gebied onze koploperspositie in de markt', zegt directeur Pieter Zwart.
De medewerkers van Coolblue beoordelen uitsluitend op kwaliteit, en niet op inhoud. Positieve en kritische meningen vinden hun weg op de website. De focus op kwalitatief hoogwaardige reviews wordt ook beter ondersteund door de website, waar klanten nu plus- en minpunten kunnen beschrijven, titels kunnen toevoegen en een minimaal aantal woorden verplicht is.