Twinkle | Digital Commerce

Club Med wint derde BeCommerce Awards

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 0:54

De e-commerce website van Club Med heeft de derde editie van de BeCommerce Awards gewonnen. In de categorie b2b gingen Dell.be en Nomadesk ex aequo met de eer aan de haal. Bagazoo.com mag zich de beste Belgische starter noemen.

De beste e-commerce websites van België kregen 19 maart voor de derde keer een steuntje in de rug van de vakorganisatie BeCommerce en het vakblad Inside Digital Media. Zij organiseren namelijk gezamenlijk de BeCommerce Awards. Club Med verdiende de titel van beste Belgische e-commerce website dankzij een heldere look & feel, bewezen betrouwbaarheid, integratie van verkoop- en marketingkanalen, respect voor de wetgeving en privacy en een relevant, succesvol businessmodel. De website voor reisarrangementen was de beste uit liefst 81 unieke kandidaturen. De zilveren medaille ging naar schoenenhandel Brantano.com en het brons was Neckermann.com.
Bij de starters deed online tassenhandel Bagazoo het net iets beter dan Foxinabox.be. Deze online thuiscateraar versloeg op zijn beurt de woon- en geschenkwinkel Thewhitehotelselection.com.