Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking Mijnwinkel.nl en ABN van start

2017-05-26
170130
  • 0:49

De samenwerking tussen Mijnwinkel.nl en de ABN Amro-bank is vandaag van start gegaan. De samenwerking moet het voor startende ondernemers makkelijker maken om een eigen webwinkel te openen.

Ondernemers die bij de site van ABN Amro een eigen webwinkel willen starten, kunnen daar nu gebruikmaken van software van Mijnwinkel.nl, het internetbedrijf van Startpagina-oprichter Durk Jan de Bruin.

Gebruikers die op deze manier een webwinkel openen, krijgen ook direct toegang tot de online betaalmogelijkheden van de bank. Een webwinkel is op die manier binnen twee weken geopend, stellen de initiatiefnemers.

'Door de expertise van beide bedrijven te bundelen is binnen een paar maanden een one-stop-shop voor webwinkeliers ontstaan', stelt De Bruin. 'Voor de bank is het nieuwe initiatief van groot belang omdat de komende jaren een verdere toename van de online omzet wordt verwacht.'

De samenwerking tussen ABN en Mijnwinkel.nl werd vorige maand tijdens de Webwinkel Vakdagen bekendgemaakt.