Twinkle | Digital Commerce

Hoe word ik beroemd?

2017-05-26
170130
  • 1:06

Om de bezoekersaantallen naar mijn webshop tot enorme hoogtes te brengen, is het handig als iedereen mij kent. Het is dan vertrouwd, 'ze weet waar ze het over heeft' en dus is het goed. Dat is wat ik wil bereiken... Gisteren op Nu.nl:

AMSTERDAM - Daphne Denters, de zus van Esmée, zal haar kunsten gaan vertonen in de dansmusical 'Dirty dancing'. Net als haar zingende zusje, dat wereldwijd doorbrak via YouTube, ambieert Daphne een carrière in de muziekindustrie.

Helaas, ik heb geen beroemde zus... Mijn zusje is wel heel lief, maar geen BN-er. 

Ook geen politieke ambities of banden, dus kans op een bedreiging is niet groot. Anders had ik politiebescherming kunnen aanvragen... Wat dan?

YouTube? Kans 1 op ??? miljoen dat mijn filmpje eruit gaat springen...
Ook geen ervaring met monteren - buiten de geweldige filmpjes van mijn kinderen natuurlijk, maar die zijn niet echt geschikt voor buitenshuis gebruik.

Wat zal ik dan doen? Aan prijsvragen meedoen? In 2007 veel mee gedaan, De Rabobank Innovation Award gewonnen, tweede bij de Zibb Business Challenge. Geen slechte resultaten, maar echt beroemd ben ik er niet door geworden volgens mij. Er is nog niemand naar me toe gekomen voor een handtekening ;-)

Dus in 2008 ga ik het anders aanpakken! Maar ja, wat zal het worden... Een boek? Tv-optredens? Het zijn zo de vragen die me tijdens de kerstperiode bezig hebben gehouden. Als iemand een idee heeft....