Twinkle | Digital Commerce

Traffic Today opent nieuwe vestiging in Enschede

2024-06-07
1000562
  • [partnernieuws]
  • 1:39

Digital marketing agency Traffic Today uit Deventer heeft een nieuwe vestiging geopend in Enschede. Deze uitbreiding ondersteunt de groei van het bureau en past bij de celfilosofie die het bedrijf hanteert.

Met deze nieuwe locatie versterkt Traffic Today niet alleen zijn landelijke aanwezigheid, maar zet het ook een belangrijke stap in het verder optimaliseren van de dienstverlening aan klanten in de regio Enschede en daarbuiten.

De nieuwe vestiging in Enschede is gelegen aan de Neptunusstraat 27, in het midden van het levendige Kennispark. De locatie biedt ruimte aan een team van gespecialiseerde digital marketeers, die zich richten op verschillende aspecten van online marketing. Door deze uitbreiding kan Traffic Today zijn klanten in het oosten van Nederland nog beter van dienst zijn.

Pascal Eskes en Roy van der Zaag leiden de nieuwe vestiging als Business Leaders. Beiden zijn bijna vanaf het begin werkzaam bij de agency, die vanaf juni zeven jaar bestaat. Met de jarenlange ervaring die zij binnen Traffic Today hebben opgedaan, was het openen van een eigen vestiging een logische vervolgstap.

Snelle groei Traffic Today

In 2017 begon directeur Steven Lubbers Traffic Today, samen met vijf ervaren online marketeers in Deventer. Dit bleek al gauw een succesformule, want het bedrijf groeide gestaag. Naarmate het bedrijf verder groeide werd er een managementlaag geïntroduceerd en werden de nodige processen opgesteld. Hoewel deze structuur aanvankelijk goed werkte, begon de groei geleidelijk ten koste te gaan van de snelheid, de persoonlijke klantbenadering, het ontwikkelperspectief van de teamleden en de motivatie en het werkplezier.

De toekomst

Naast de recent geopende vestiging in Enschede, zijn er plannen om op korte termijn nog een nieuwe vestiging te openen op een andere plek in het land. Met de geplande uitbreidingen, die in lijn zijn met de celfilosofie, zet Traffic Today een nieuwe standaard in de bureauwereld, waar innovatie, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Het bedrijf heeft dan ook als doel dat de Traffic Today-cultuur dé norm wordt in de bureauwereld

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Twinkle.