Twinkle | Digital Commerce

C&A Europe stelt nieuwe Chief Digital Officer aan

2023-11-28
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Kledingretailer C&A Europe heeft Wim Blaauw aangesteld als nieuwe Chief Digital Officer. Hij moet het bedrijf helpen met de digitale en omnichannel transformatie.

Blaauw vervulde een vergelijkbare rol eerder bij de Ingka Group, de holding achter Ikea. Daar was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de digitale capaciteiten en het versnellen van de digitale transformatie. De afgelopen twee decennia had hij verschillende rollen binnen Ikea in Nederland en daarbuiten. De laatste drie jaar was hij er Chief Digital Officer.

Vanaf komend jaar begint Blaauw aan zijn nieuwe klus bij C&A. Hij zegt: ‘De transformatie bij C&A is duidelijk in volle gang en ik verheug me erop om die reis samen met de teams te versnellen en een sterke digitale en omnichannel agenda door te zetten.’ Ceo Giny Boer is erg blij met de ervarenheid van en komst van Blaauw. ‘Wim staat bekend om zijn vermogen om mensen en teams te verbinden en zo de beste resultaten te behalen. Ik ben ervan overtuigd dat hij en zijn teams onze digitale activiteiten bij C&A met succes zullen versterken.’