Twinkle | Digital Commerce

Karen Gijsbrechts nieuwe hoofdredacteur Twinkle België

2017-05-23
1386780
  • [nieuws]
  • 0:48

Karen Gijsbrechts is per 1 juni de nieuwe hoofdredacteur van Twinkle België. Zij volgt Bart Stoffels op, een jaar na de lancering van Twinkle.be, het magazine en bijbehorende events bij onze zuiderburen.

Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform over digital commerce in Nederland. Twinkle wordt in België in licentie uitgegeven door Minoc Media Services, de grootste ICT-uitgever in het land. Karen Gijsbrechts was vanaf het begin als redacteur betrokken bij de titel.

Naar volwassenheid
‘Dit is een uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet’, aldus Gijsbrechts. ‘Als redacteur stond ik mee aan de wieg van Twinkle België en ik kijk er dan ook naar uit om het magazine en de website te doen groeien. Met Twinkle zitten we in een uitstekende positie om de jonge Belgische e-commerce markt naar volwassenheid te begeleiden.’

Jaarboek
Stoffels heeft een nieuwe uitdaging gevonden buiten Minoc Media Services. Onder zijn leiding introduceerde Twinkle België diverse seminars voor webwinkeliers, waaronder de Belgian E-commerce Conference in oktober, en verscheen het eerste Belgische Twinkle Jaarboek.