Twinkle | Digital Commerce

MS Mode lanceert nieuwe webshop

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:11

MS Mode geeft zijn webshop deze maand een make-over. De kledingketen, die opkrabbelt uit een zware periode, zet in op e-commerce en hield een grondige voorjaarsschoonmaak in zijn webwinkel.

‘Wij hebben het creëren van de perfecte pasvorm als expertise en dat willen we op de site echt aandacht geven, de klant ermee helpen,’ zegt woordvoerder Brigitte Stolk tegen Twinkle. ‘Denk bijvoorbeeld aan content op het gebied van een shape guide.’ MS Mode heeft zijn nieuwe webshop, waarvan de live-gang binnenkort plaatsvindt, responsive gemaakt en technische verbeteringen meegegeven.

Outfits en body shapes
MS Mode biedt op de nieuwe webshop advies en inspiratie voor shoppende dames. ‘Uit onderzoek blijkt dan onze klant echt behoefte heeft aan inspiratie voor outfits en antwoorden op vragen als: welk body shape type heb ik? Welke outfit past hier goed bij, hoe style ik dit het beste af? Welke combinaties kan ik het beste dragen zodat het mijn curves flatteert?’

In de lift
Het gaat langzaam beter met de damesmoderetailer. ‘De eerste tekenen van herstel zijn hoopvol. We denken dit jaar al winst te maken,’ zegt eigenaar Roland Kahn in De Financiële Telegraaf. MS Mode sloot zijn webwinkel afgelopen najaar tijdens het dreigende faillissement van de keten. Na een overname door investeerder en oud-eigenaar Roland Kahn startte MS Mode door met minder winkels en meer aandacht voor online verkoop.