Twinkle | Digital Commerce

Bax-shop.nl opent vestiging in Amsterdam

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:09

Bax-shop.nl opent volgende maand een fysieke winkel in Amsterdam. Webshoppers kunnen hun muziekhart ophalen in de 700 vierkante meter grote Amsterdam Bax Experience aan de Nobelweg.

Bax-shop.nl ontving jarenlang verzoeken van fans om een stenen vestiging in de Randstad te openen. Na een permanente winkel/showroom in Antwerpen en Goes en een shop-in-shop in Amsterdam en Rotterdam is deze winkel er dan nu.

Oefenruimtes
Amsterdam here we come!’, schrijft Bax-shop.nl in de jongste editie van zijn online magazine. ‘Je vindt hier een volwaardige toetsafdeling, een geluidsdichte drum area, gitaarafdeling met twee (ook geluidsdichte) oefenruimtes en een atelier waar gitaren gebouwd en gerepareerd worden.’ Slechts een greep uit de mogelijkheden met instrumenten in de winkel. Daarnaast vinden er evenementen plaats en krijgen bezoekers een kop koffie terwijl zij de producten aanschouwen.

Nieuwe payoff
Tegelijk met de aankondiging van de nieuwe winkel lanceert Bax-shop.nl een nieuwe payoff: Bax Music, met daarnaast een equalizer. ‘Met de naam Bax Music en de equalizer voegen we letterlijk meer muziek toe aan ons logo. Meer beleving. Een equalizer versterkt muziek en geeft er meer kleur aan. En dat is precies wat we willen doen. Voor iedereen’, aldus directeur Jochanan Bax.

Internationaal
Bax-shop.nl heeft deze maand twee nieuwe webwinkels over de grens geopend, in respectievelijk Spanje en Italië. De teller staat inmiddels, inclusief Nederland, op zeven dedicated shops.