Twinkle | Digital Commerce

Dennis van Allemeersch van Hotel Booker naar Beate Uhse

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Dennis van Allemeersch is per 15 maart de nieuwe chief operation officer (coo) van erotiekconcern Beate Uhse. Hij maakt de overstap vanuit travel, waar hij ceo van Hotel Booker, het moederbedrijf van Hotelspecials.nl, was.

Van Allemeersch neemt plaats in het bestuur van Beate Uhse, naast Kees Vlasblom, die cfo én tijdelijk managing director is. Ceo Serge van der Hooft verliet het bedrijf namelijk in september, naar een opvolger wordt nog gezocht.

Hotel Booker
Van Allemeersch stond tweeënhalf jaar aan het roer van Hotel Booker, dat vorig jaar de Cross Border E-commerce Award won voor de ‘cross border cel-filosofie’ op de Duitse markt. Deze strategie wil het Haarlemse bedrijf ook hanteren voor andere markten over de grens, waaronder sinds kort Oostenrijk.

EBay en PayPal
Daarnaast neemt hij namens Ecommerce Europe plaats in de European Retail Payments Board (ERPB). In het verleden werkte hij bij eBay in de rol van director B2C eBay classifieds Northern Europe, bij PayPal als country manager Benelux en had hij verschillende functies bij SNS Bank.