Twinkle | Digital Commerce

Zalando peilt belangstelling voor bezorgabonnement

2017-05-27
180101
  • 0:44
Zalando peilt in Duitsland de belangstelling voor een bezorgabonnement voor premiumleden. Diverse Duitse nieuwswebsites zagen Zalando de dienst - naar voorbeeld van Amazon Prime - aankondigen in een pop-up scherm op een productpagina.

‘Ontdek Zalando First’, zo staat in de pop-up vermeld. Voor 19 euro krijgen leden hun bestelde producten een jaar lang versneld geleverd via express bezorging en krijgen zij eerder toegang tot uitverkopen op het platform. Geïnteresseerden kunnen zich voor een test van de service aanmelden door hun e-mailadres achter te laten, schrijft Internetworld.

Premium
Zalando heeft momenteel een open en een gesloten premiumafdeling op de website; Zalando Lounge genaamd. Consumenten kunnen bij deze laatste, na aanmelding, tijdelijke hoge kortingen op de wat luxere items uit het assortiment vinden.