Twinkle | Digital Commerce

Carrefour opent flash sale koopjessite in België

2017-05-27
180101
  • 0:60

Carrefour België heeft een aparte koopjessite geopend waarop consumenten thematische aanbiedingen kunnen vinden. Op Popup.be staan artikelen die als flash sale van de hand worden gedaan.

De website is een nieuw kanaal voor Carrefour om zijn non-food producten onder de aandacht te brengen van een nieuw publiek. Ook kan de supermarktketen hier zijn restproducten uit de fysieke Belgische winkels slijten. De shop is volgens Carrefour steeds tijdelijk geopend voor thematische artikelen als tuinmeubelen, artikelen voor het nieuwe schooljaar en sinterklaasacties. Op dit moment is de site gevuld met producten rond de Rode Duivels.

Alert
De flash sales worden onder andere per e-mail en via social media bij consumenten onder de aandacht gebracht. Over enkele weken kunnen klanten zich ook aanmelden voor een sms-dienst. De producten kunnen worden afgerekend met pinpas of creditcard, waarna de artikelen thuis worden bezorgd.

Stand alone afhaalpunt
Carrefour opende vorige maand zijn eerste stand alone afhaalpunt in België. In Waterloo kunnen daar nu online bestelde boodschappen afgehaald worden. Het bedrijf beschikte al wel over acht drives bij onze zuiderburen, maar die zijn allemaal gekoppeld aan winkels van de Franse supermarktketen.