Twinkle | Digital Commerce

Audax opent e-commerce platform voor budgetmode

2017-05-27
180101
  • 0:51

Audax Publishing maakt nieuwe stappen in e-commerce met een platform voor budgetmode. Mooinietduur.nl bevat enkel kledingitems, accessoires, schoenen en lingerie van onder de honderd euro. De shop is gekoppeld aan het vrouwenblad Vriendin.

De items uit het magazine Vriendin kunnen direct online besteld worden vanaf Mooinietduur.nl. Op het platform is per week de collectie uit het laatste nummer van het tijdschrift te zien. Ook geeft de redactie van de site tips over welke modeitems momenteel in zijn en hoe je deze kunt combineren.

Affiliate
Momenteel biedt het verzamelplatform toegang tot zo’n driehonderdduizend producten. Klanten kunnen de items niet direct kopen op het platform; de site werkt op affiliatebasis samen met de webshops van onder andere Zalando, Otto, C&A, Forever 21 en Neckermann.

AKO
Audax is al online aanwezig met een webshop voor boekketen AKO. Het bedrijf won in 2012 een Thuiswinkel Award voor XS Shops.