Twinkle | Digital Commerce

Etsy in Amsterdam met pop-up shop

2017-05-27
180101
  • 0:59

Etsy is met een Winter Winkel tijdelijk aanwezig in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. De pop-up shop is gevestigd op de begane grond van het pand van Het Grote Avontuur.

De fysieke winkel van Etsy is geopend van 22 november tot en met 1 december. Ongeveer twintig verkopers van de online marktplaats voor handgemaakte artikelen promoten in de pop-up shop cadeauartikelen voor in de schoen of onder de kerstboom. Klanten kunnen de producten direct in de winkel afrekenen.

Ook worden er diverse workshops georganiseerd door het Ka-ching Collectief, een Nederlands team van Etsy-verkopers. ‘Zij verzorgen ook de promotie en zullen de winkel constant blijven aanvullen met mooie producten’, meldt Etsy in een blogpost op zijn site.

Etsy in Nederland
Etsy.com richt zich sinds 2011 op de Benelux en vertaalde zijn website vorig jaar herfst naar het Nederlands. Sinds enige tijd is ook Direct Checkout in ons land beschikbaar. Op Etsy zijn in totaal 18 miljoen verschillende artikelen te koop. Het platform trekt maandelijks zo’n 60 miljoen unieke bezoekers.

Lees verder:
- Het succes van handcraftingplatformen DaWanda en Etsy (28-3-2013)