Twinkle | Digital Commerce

Greetz levert zondagse bestellingen ‘next day’

2017-05-27
180101
  • 1:01

Greetz gaat bestellingen die op zondag in de webshop zijn gedaan, de volgende dag bij de klant leveren. De nummer 63 van de Twinkle100 werkt hiervoor samen met logistiek partner Packs.

De bestellingen die op zondag zijn gedaan worden nog dezelfde dag verwerkt om op maandag bezorgd te worden. Zo kunnen ook klanten die op maandag jarig zijn een cadeau of wenskaart ontvangen, is het idee van Greetz. Ook verruimd het bedrijf zijn besteltijd voor cadeaus op alle dagen van acht uur ’s avonds naar tien uur ’s avonds. De verruiming kan voor wenskaarten door consumenten worden aangevraagd tegen een vergoeding.

Nederland attenter
‘Het overkomt ons allemaal wel eens dat we te laat aan die ene verjaardag denken’, vertelt Johan van Vulpen, oprichter en CEO van Greetz volgens CustomerTalk. ‘We hopen dan ook dat we met deze service-uitbreiding Nederland weer een stukje attenter maken. Ook kan er zo een cadeau bezorgd worden bij mensen die op maandag jarig zijn.’

Greetz was dit jaar genomineerd voor de Thuiswinkel Publieksprijzen XL in de categorie Hobby & Cadeau. Het wenskaartenbedrijf zag de prijs echter naar Albelli gaan.