Twinkle | Digital Commerce

Nederlandse fabrikant opent webshop voor ‘Aldi-smartphone’

2017-05-27
291290
  • 0:57

Ambiance Technology heeft een webshop geopend met accessoires voor zijn Wolfgang smartphones. De Nederlandse fabrikant slijt onder meer batterijen, laders en beschermhoesjes voor zijn nieuwste toestel, dat sinds zaterdag te koop is bij Aldi

Ambiance Technology verkoopt op Wolfgangmobile.com accessoires voor alle telefoons die tot op heden zijn uitgebracht. Het assortiment varieert van usb-kabels tot lederen etuis.

Nieuw terrein
De Wolfgang-toestellen zelf zijn (nog) niet te koop op de site van de Nederlandse fabrikant, die op prijs concurreert met giganten als Apple en Samsung. ‘Met de webshop begeven we ons op een voor ons nieuw terrein. Laten we ons daar eerst op concentreren’, verklaart oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten.

Ambiance Technology
Ambiance Technology, dat hoofdkantoor houdt in Hilversum, bestaat al bijna twintig jaar. De maker van custom made consumentenelektronica voor de Europese markt heeft verschillende productielocaties in Azië. Voor het eerst verkoopt het bedrijf nu ook direct aan Nederlandse consumenten. Die betalen 3,95 euro aan verzendkosten. Betalen kan vooralsnog alleen met iDeal.