Twinkle | Digital Commerce

Levaleva.nl heeft eerste investering gekregen

2017-05-27
180101
  • 1:06

Online woonshop Levaleva.nl heeft een eerste investering gekregen waarmee het bedrijf het plan heeft dit jaar uit te breiden. ‘Investeerder Investion heeft hiermee aangegeven geloof te hebben in de online potentie van de Nederlandse woonmarkt’, aldus het bedrijf.

Levaleva.nl presenteerde zich afgelopen december bij de lancering van de online winkel als ‘een moderne webshop met meubels van bekende fabrikanten, gekoppeld aan de beste woonwinkels van Nederland.’ Eigenaar Design365 wist meer dan veertig woonwinkeliers te interesseren voor het clicks & bricks concept.

800 producten
Met de investering van wil Levaleva.nl de productontwikkeling en marktpenetratie versnellen. ‘Het gaat om een bedrag tussen de 1,5 ton en 500 duizend euro’, laat CEO Jacob van Duijn weten. ‘Het doel is om hiermee eind 2013 minimaal achthonderd producten van 35 fabrikanten via 60 winkels te verkopen.’ De webshop startte met vijfhonderd artikelen van onder andere Label, Pastoe en Qoot die te koop zijn bij ruim veertig deelnemende ondernemers.

Woonportals
Levaleva.nl concurreert onder andere met Micatuca.nl, Wehkamp.nl, Direct Design en Zalando-zusje Home24. De meubelshop is vanaf de lancering geïntegreerd in woonportals als Wonenonline, Liever Interieur en Moviq. Volgens Design365 trekken deze portals samen honderdduizenden bezoekers per maand naar de webwinkel.