Twinkle | Digital Commerce

Zalando Lounge van start in Nederland

2017-05-27
180101
  • 0:59

Zalando heeft de virtuele deuren van een Nederlandse online outlet geopend. Sinds gisteren kunnen koopjesjagers terecht in de Zalando Lounge. Daar worden merkartikelen tegen kortingen tot 70 procent aangeboden in kortlopende sales.


Wie een account heeft bij Zalando kan daarmee inloggen op Zalandolounge.nl. Wie dat niet heeft kan zich aanmelden en zich zo toegang verschaffen tot de uitverkopen, die buiten het zicht van zoekmachines blijven. De in april aangekondigde Nederlandse outlet volgt op de opening van soortgelijke shopping clubs in Duitsland (Zalando Lounge) en Frankrijk (Zalando Privé).

Laatste mode
Leden van Zalando Lounge worden onder meer ‘verwend met de laatste schoenmode tegen aantrekkelijke prijzen’, belooft de Duitse startup. ‘In de meesten schoenen-outlets worden slechts oudere modellen uit bijvoorbeeld eerdere seizoenen aangeboden.’

Fysieke outlet
Zalando is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt. Om de (uit)verkopen in goede banen te leiden, is er een Nederlands sprekend team aangesteld op Zalando’s hoofdkantoor in Berlijn. In de Duitse hoofdstad opende Zalando, een week geleden uitgeroepen tot Best Cross-border Webshop of Europe, eerder dit jaar een eerste permanente fysieke outlet.