Twinkle | Digital Commerce

Vimodos sluit online pact met Van den Assem Schoenen

2017-11-11
180101
  • 1:04

Vimodos verkoopt het aanbod van Van den Assem Schoenen voortaan op zijn website. Voor het eerst breidt de 'online modestad' zijn assortiment uit met producten van een andere retailer. Van den Assem Schoenen verkoopt zelf offline en online.

Vimodos koppelt winkelen aan modeadvies, met onder andere trendrapporten en bespreking van celebrity looks. De site bood al een groot assortiment kleding aan, van merken als G-star, Supertrash, DEPT, Superdry en Diesel.

Gratis verzending
Door de samenwerking met Van den Assem Schoenen kan Vimodos klanten voortaan een totale outfit verkopen. Stapppers van onder meer UGG Australia, Fred de la Bretoniere, Floris van Bommel, Shabbies Amsterdam en Adidas zijn vanaf vandaag officieel op Vimodos.nl te bestellen. De schoenen worden gratis verzonden.

Familibedrijf
Van den Assem Schoenen heeft twaalf fysieke schoenwinkels in Zuid-Holland. Het bedrijf verkoopt ook online op Assem.nl. Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk sprak onlangs met Berry van den Assem, directeur-eigenaar van het ruim honderd jaar oude familiebedrijf. Het videogesprek kunt u hier bekijken.
 
NB: Meer over Vimodos en de samenwerking met Van den Assem Schoenen vindt u in Twinkle nummer 4, die volgende maand verschijnt.