Twinkle | Digital Commerce

By the Grape bouwt aan eerste fysieke Winery

2017-11-08
436220
  • 1:21

By the Grape opent op 1 november de deuren van de eerste By the Grape Winery. De winkel in Velp gaat onder andere fungeren als afhaalpunt voor online orders. Andersom kunnen wijnkopers uit de buurt bestellingen in de winkel ook gratis aan de deur laten afleveren.

By the Grape maakt in een persbericht melding van zijn nakende entree in de fysieke winkelwereld. De By the Grape Winery is straks te vinden aan de weg tussen Arnhem en Velp. Het gaat volgens de wijnportal om een ‘winkel- & wijnbelevingsconcept’, waarin onder meer plaats is voor de verkoop van keukenbenodigdheden en voor proeverijen met wijnmakers en sterrenkoks.

100 wijnen
Het wijnassortiment in de fysieke winkel bestaat net als op Bythegrape.nl uit 100 wijnen van over de hele wereld. De wijn wordt per zes flessen verkocht op de winkelvloer, in de webwinkel geldt een bestelminimum van 12 flessen. By the Grape, dat al enige tijd een gelijknamig papieren magazine en een iPad-magazine met de naam Jancis uitgeeft, wil na Velp ook in andere plaatsen Wineries openen.

Grapy Store
Ook een andere online wijnaanbieder van eigen bodem, Grapy.nl, zette al de stap naar het offline winkelkanaal. Grapy.nl kreeg vorig jaar een shop-in-shop bij boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal. Met de recente verhuizing van de boekwinkel heeft de Grapy Store een eigen ingang en kassa gekregen.

NB: In het volgende nummer van Twinkle, dat op 25 oktober verschijnt, vindt u een uitgebreid interview met Grapy.nl.