Twinkle | Digital Commerce

Hotelspecials.nl lanceert kortingsclub Secret Savers

2017-05-27
180101
  • 1:09

Onder de naam Secret Savers biedt Hotespecials.nl voortaan kortingen die alleen bestemd zijn voor nieuwsbriefabonnees en volgers op sociale media. Zij kunnen iedere week hotelkamers boeken tegen minimaal 40 procent korting op de reguliere prijzen.

Het aanbod van Secret Savers is niet publiekelijk toegankelijk en Google indexeert de deals dan ook niet. Secret Savers gedraagt zich daarmee als een shopping community à la ShopVIP of Vente-exclusive.com.

Flash sales in travel
In het buitenland beschikken veel van zulke besloten shopsites inmiddels over een aparte bestemming voor reizen (HauteLook is bijvoorbeeld eigenaar van BonVoyou, Gilt Groupe van Jetsetter.com), maar in ons land zijn besloten sites met alleen reisaanbod nog weinig gezien. Partijen als Boekvandaag.nl begeven zich weliswaar ook op het terrein van flash sales in travel, maar dan niet achter gesloten deuren.

Blauwgeel
Hotelspecials.nl communiceert de voordelen van Secret Savers duidelijk op een speciaal ingerichte hoek van zijn website, waarvan de geelblauwe kleurstelling afwijkt van het vertrouwde oranje:Uitgebreider aanbod
In een persbericht schrijft HotelSpecials over het nieuwe initiatief: ‘Het wekelijkse aanbod zal onder andere bestaan uit romantische hotels, wellness hotels en hotels aan de kust. Vind de consument hier desondanks geen hotel naar keuze, dan kan hij op de bestemmingssite HotelSpecials.nl terecht voor een uitgebreider aanbod.’