Twinkle | Digital Commerce

De E-commerce Dagen bouwterrein voor gratis webwinkel

2017-05-27
150200
  • [nieuws]
  • 1:03

Iedereen met een goed idee maakt kans om een vliegende start te maken als webwinkelier. Twinkle geeft met behulp van partners een complete webwinkel weg, die wordt gebouwd tijdens De E-commerce Dagen op 19 en 20 april.

Wie uiterlijk op 31 maart een businessplan inlevert, maakt kans te worden uitgenodigd voor een pitch in de week van maandag 4 april. Een professionele jury bepaalt welke webwinkelier in de dop zijn concept mag uitwerken tijdens de E-commerce Dagen in de Utrechtse Jaarbeurs. Als alles goed gaat wordt de eerste verkoop nog tijdens de beurs verwerkt.

Partners
De winnaar mag bij zijn vliegende start - over zes weken al - op de hulp rekenen van verschillende partners, waaronder mijnWinkel, Marktplaats, Ogone, HostingXS en TNT Post Pakketservice. Zij stellen voor tienduizenden euro’s aan producten en diensten beschikbaar.

Voorgangers
De eigenaars van Scheidsrechtershop.nl, Pantyfashion.nl en Lakuit.nl plukken nog altijd de vruchten van de compleet functionerende webwinkel die ze in voorgaande jaren wonnen. De E-commerce Dagen, een kennisfestival over e-commerce, vinden op 19 en 20 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer informatie over de competitie vindt u hier.