Twinkle | Digital Commerce

Kleertjes.com zet steviger in op schoentjes

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:55

Kleertjes.com, Beste Webwinkel van Nederland in 2007, gaat zich nadrukkelijker richten op de verkoop van kinderschoenen online. Recentelijk zijn daarom de hoofdnavigatie en de zoekfunctionaliteit aangepast.

Dat bevestigt marketingverantwoordelijke Martine Massen. Bezoekers van Kleertjes.com kunnen voortaan direct op zoek gaan naar ofwel kleertjes ofwel schoentjes, waarmee het schoeisel op de homepage dezelfde aandacht krijgt als de kleding.

Sneakers in maat 31

Volgens Massen speelt Kleertjes.com, dat onlangs een inbraak in zijn magazijn te verwerken kreeg, in op de groeiende vraag naar schoenen: 'We zagen dat meer en meer mensen die online durven te bestellen, Het assortiment is de afgelopen periode dan ook behoorlijk uitgebreid. Met de nieuwe zoekfunctionaliteit kunnen klanten voortaan ook zoeken op maat en op soort schoenen, bijvoorbeeld op sneakers in maat 31 voor meisjes. Zoeken op merk, kleur en seizoen kon al langer.'

Schoentjes.com
Het kinderkledingbedrijf heeft de url Schoentjes.com al in handen, zo blijkt. Toch is het niet de bedoeling die site apart in de markt te gaan zetten, naast Kleertjes.com. Massen: 'Die domeinnaam hebben we toevallig ooit eens geclaimd, maar verder hebben we er geen plannen mee.'