Twinkle | Digital Commerce

Snelle groeier Super Ninja neemt Waspinator over

2024-03-25
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Een overname in de online markt van duurzame ongediertebestrijding: de Nederlandse scale-up Super Ninja heeft zich versterkt met de Britse branchegenoot Waspinator.

Super Ninja ontwikkelt duurzame producten tegen ongedierte en werd vorig jaar nog uitgeroepen tot aanvoerder van de Ecommerce50, de lijst met snelst groeiende webshops van Nederland. Waspinator limited, het moederbedrijf van Waspinator, is gespecialiseerd in het verjagen van wespen door een wespennest na te bootsen.

Door de overname versterkt Super Ninja naar eigen zeggen zijn positie in het Verenigd Koninkrijk. Aan de andere kant worden de producten van Waspinator nu ook buiten het Verenigd Koninkrijk verkocht.

‘We zijn verheugd Waspinator te verwelkomen in de Super Ninja-familie’, aldus Joost van Vollenhoven, ceo van Super Ninja. ‘Richard Piddocke, de oprichter van Waspinator, heeft een opmerkelijk bedrijf opgebouwd met een effectieve en milieuvriendelijke oplossing tegen wespen. We zijn enthousiast om de expertise en marktpositie van Waspinator te gebruiken om onze leidende positie als leverancier van duurzame oplossingen voor ongediertebestrijding verder te versterken.’

Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.