Twinkle | Digital Commerce

Met koopzegels van Albert Heijn online boodschappen doen

2024-03-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Klanten van Albert Heijn kunnen nu ook online via ah.nl en in de AH-app hun boodschappen betalen met koopzegels. Dat was tot op heden alleen mogelijk in de winkel.

Koopzegels zijn al jaren automatisch digitaal te sparen bij Albert Heijn. In de AH-app kunnen klanten onder Mijn Tegoed het sparen beheren en hun koopzegelsaldo zien. Hier zijn alle spaar- en betaaltegoeden, zoals AH Miles en de koopzegels, bij elkaar gezet zodat klanten een duidelijk overzicht hebben en hun tegoed gemakkelijk in kunnen zetten. Volgens het persbericht van de supermarkt heeft de AH-app inmiddels 4,5 miljoen actieve gebruikers.

‘We ontwikkelen voortdurend nieuwe en relevante oplossingen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen,’ zegt Sjoerd Holleman, directeur strategy, product & analytics bij Albert Heijn, in het bericht. Zo heeft de supermarkt sinds vorig jaar zomer een eigen AI startup waarmee het bedrijf experimenteel Generative AI wil verkennen. Het eerste resultaat was de receptenscanner, waarmee je willekeurige recepten om kunt laten zetten naar een boodschappenlijstje met Albert Heijn-producten.