Twinkle | Digital Commerce

Fulfilment technologie provider Huboo en Thuiswinkel.org starten samenwerking

2022-07-28
1000562
  • [ingezonden artikel]
  • 0:59

E-fulfilment provider Huboo en Thuiswinkel.org hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd. Beide organisaties hebben de ambitie om de e-commerce sector te helpen met verdere uitbreiding en professionalisering.

Huboo werd in 2017 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Bristol en is sinds 2021 ook in Nederland gevestigd. Het bedrijf ondersteunt een breed scala aan online retailers met de fulfilment van bestellingen, waaronder grootschalige, middelgrote en kleine bedrijven die actief zijn in branches zoals elektronica, levensmiddelen en cosmetica. ‘Wij zijn erg enthousiast over ons partnership met Thuiswinkel.org. Gezien al het goede werk van deze organisatie voor de e-commerce sector kunnen wij ons geen betere partner dan Thuiswinkel.org voorstellen, om samen onze industrie nog beter en succesvoller te maken’, zegt Roeland van Duifhuizen, Sales Manager Huboo Technologies BV. 

Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org, vult aan: ‘We zijn erg blij met de nieuwe zakelijke samenwerking van Huboo, een ideale partner voor bedrijven om hen te helpen groeien door hun fulfilment uit te besteden. De e-fulfilment business hecht veel waarde aan persoonlijk contact voor hun klanten en we kijken uit naar een prettige samenwerking.’