Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl biedt eigen bezorgers meer contractopties aan

2021-12-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Bezorgers die in dienst zijn van Thuisbezorgd.nl hebben nu meer mogelijkheden als het gaat om contracten. De maaltijdbezorger biedt nu ook contracten aan van 16, 24, 32 en 40 uur.

De bezorgers hadden voorheen een basiscontract van 12 uur, maar kunnen nu dus meer vastigheid krijgen. ‘Bezorgers konden altijd al meer uren werken dan die twaalf, maar dat wordt nu ook vastgelegd in de contractvormen’, aldus een woordvoerder aan Nu.nl.

Thuisbezorgd.nl zag steeds meer behoefte onder bezorgers om de uren uit te breiden. Door deze contracten aan te bieden hoopt het bedrijf meer bezorgers te kunnen werven. Sinds 2016 beschikt Thuisbezorgd.nl over een eigen bezorgdienst, deze is in meer dan 30 steden in Nederland beschikbaar. Die dienst is destijds in het leven geroepen voor restaurants die niet over een eigen bezorgdienst beschikken.

De bezorgers van Thuisbezorgd.nl zijn in loondienst en worden per uur betaald. Ook zijn ze verzekerd, krijgen ze vakantiegeld en bouwen ze vakantiedagen uit. Volgens het bedrijf zijn daarnaast onlangs ook de basissalarissen verhoogd en is er een bonus per bestelling tijdens piektijden ingevoerd.