Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl brengt donuts rond

2018-10-22
1000562
  • 0:57

Bezorgdienst Thuisbezorgd.nl gaat donuts van Dunkin’ Donuts bezorgen. Deze van oorsprong Amerikaanse keten heeft zestien vestigingen in Nederland.

Met e-bikes worden de geliefde ronde broodjes en koffies van de keten rondgebracht in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. Vooral het bezorgen van koffies zorgt voor de nodige uitdagingen voor de bezorgers, stelt Thuisbezorgd.nl. Deze moeten namelijk met zorg en zo warm mogelijk afgeleverd worden. ‘Als grootste bezorgservice in Nederland en Europa hebben wij veel ervaring met het bezorgen van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst’, stelt Joey Bloemendal, head of sales van Thuisbezorgd.nl. ‘Wij kijken erg uit naar de partnership en vinden dit een goede aanvulling op het aanbod via het platform van Thuisbezorgd.nl.’

Uitrol

Begin vorig jaar opende Dunkin’ Donuts zijn eerste vestiging in Nederland. Het bedrijf is druk bezig voet aan de grond te krijgen in Nederland en opende in bijna twee jaar tijd meerdere vestigingen. ‘Het is voor ons een logische keuze om met de populaire bezorgservice van Thuisbezorgd.nl samen te werken. Zo zijn wij ervan verzekerd dat onze donuts en koffies vers en verantwoord worden bezorgd’, reageert managing director Roberto Fava van Dunkin’ Donuts.