Twinkle | Digital Commerce

EBay lanceert 'Shop the Celebrity Look'

2018-03-13
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Bij eBay kunnen consumenten sinds kort dezelfde, of vergelijkbare kleding van hun favoriete celebrity's kopen. De marktplaats lanceert een 'Shop the Celebrity Look'-pagina, die werkt op AI-technologie.

Consumenten die onder de indruk zijn van de looks van hun favoriete ster, kunnen op de site dezelfde, of vergelijkbare, kledingstukken zoeken die de sterren ook dragen. Het betreft geen vooraf geselecteerde kleding, de kledij wordt via AI-technologie aan elkaar gematched.

'Onze laatste test brengt een vereenvoudigde en aantrekkelijke winkelervaring die kleding tot leven brengt op een nieuwe manier. Klanten hebben de mogelijkheid om de laatste trends, merken en items van de sterren te kopen voor minder geld', vertelt Murray Lambell, vice president UK Trading bij eBay.

Shoppable content

Vorige maand startte eBay in samenwerking met Mashable een test met shoppable content. Door tags toe te voegen aan de content van Mashable, worden consumenten doorgelinkt naar producten op eBay. 'We wilden een vereenvoudigde winkelervaring bieden die producten naar de lezers van Mashable brengt', aldus Dan Burdett van eBay.