Twinkle | Digital Commerce

Praktische oplossingen voor de back-end van uw e-commerce operatie [ingezonden artikel]

2017-05-27
180101
  • 1:48

Als e-commerce bedrijf weet u als geen ander hoe groot de rol is die werkplekinrichting en logistiek op de achtergrond spelen. Maar deze aspecten aan e-commerce zijn niet ieders specialisme.

Wellicht focust u liever op uw inkoop en sales. In dat geval heeft u een betrouwbare partner nodig die u als expert ontzorgt als het gaat om de inrichting van uw kantoor en magazijn, maar ook veiligheid, milieu en installaties. Met 100 jaar aan ervaring is Vink Lisse hier de ideale partij voor. Het bedrijf is onderdeel van Kaiser+Kraft Company, de grootste online b2b specialist in Europa in zijn vakgebied. De specialisten van Vink Lisse kunnen u van dienst zijn op een breed gebied aan benodigdheden voor uw bedrijf.

Transport, opslag en kantoor vragen om praktische oplossingen waar u zowel de juiste artikelen als de beste dienstverlening voor nodig hebt. Van slagboominstallaties tot bureaustoelmatten: u kunt erop vertrouwen dat u bij Vink Lisse goed zit. Binnen e-commerce blijft zeker niet alles digitaal. Niet alleen de inrichting van uw kantoor en warehouse, maar ook drukwerk blijven analoog. Er zijn meer situaties dan u denkt die vragen om een drukker.

Bij Flyeralarm vindt u een online b2b one stop shop voor al uw drukwerk. Deze drukker heeft zich al jaren in Duitsland bewezen maar opent nu ook voor de Nederlandse markt. Hier kunt u alles laten drukken wat uw bedrijf nodig heeft. Flyers voor een direct mailing campagne bijvoorbeeld. Ook de verpakkingen van uw producten vragen om een eigen uitstraling. Personaliseer uw kartonnen dozen en transparante hoezen met uw huisstijl. Deze huisstijl voert u verder door in uw briefpapier en enveloppen.

Flyeralarm gaat overigens verder dan deze traditionele middelen, want ook voor uw stand op een beurs kunt u bij deze drukker terecht. Van bedrukte wanden tot banners en pennen: u kunt uw klanten op de beurs direct laten zien wat u te bieden hebt. Voor weggevers op een beurs of relatiegeschenken voor een andere gelegenheid heeft u veel keuze uit te bedrukken artikelen. Een klassieke pen of een hippe gadget, Flyeralarm bedrukt het allemaal. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij een van de stores van de drukker in Nederland.